Trafiken.nu är en webbtjänst med samlad information om trafiken i Stockholmsområdet. Syftet är att göra ditt resande så smidigt som möjligt.

Huvudmålgruppen är pendlare och du får en samlad och aktuell bild av trafikläget så att din resa blir enklare att planera oavsett om du åker bil, motorcykel, promenerar, cyklar eller åker med kollektivtrafiken.

Webbtjänsten är byggd för att fungera lika bra i en dator som en smart telefon eller en surfplatta. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt.

Trafiken.nu stödjer de flesta webbläsare och operativsystem. För bästa upplevelse rekommenderar vi att du har den senaste versionen av webbläsaren.

Händelser och områden som täcks

Täckningsområdet för vägtrafiken är i huvudsak det statliga vägnätet i Stockholms län samt ett huvudvägnät i Stockholms kommun. Därtill kommer viss rapportering av vägarbeten och evenemang inom Solna stad. För kollektivtrafiken täcks hela SL:s trafikeringsområde.  Dessutom finns information om tågtrafiken (fjärr- och regionaltåg) i Stockholms län.

Trafiken.nu Stockholm är en del av Trafik Stockholm och ett samarbete mellan Trafikverket och Stockholms stads trafikkontor.

Trafiken.nu finns även för Göteborg.